ALV woensdag 13 maart

Bijgewerkt op: 30 aug 2019

Op de ALV van 13 maart 2019 zijn drie leden van de COVS Nijmegen e.o. gehuldigd. Henk Guelen en Vincent Barrett door de COVS en John Bijmans door de KNVB.                                 

Henk Guelen

Vorig jaar heeft Henk aangegeven niet meer verkiesbaar gesteld te willen worden als bestuurslid. Na een zittingsperiode van 16 jaar is hij afgetreden als bestuurslid en secretaris. Hierdoor heeft het Verenigingsbestuur COVS Nederland (VCN) gemeend Henk te belonen met de zilveren speld. De aanwezigen van de ALV hebben daarnaast unaniem besloten Henk tot Erelid te benoemen van de COVS Nijmegen e.o.


Bij de uitreiking werd hij in het zonnetje gezet door Frank Sanders (afgevaardigde van het VCN). Zonder dat Henk op de hoogte was gesteld, waren zijn vrouw, dochter en schoonzoon aanwezig en deelde zijn dochter de zilveren speld uit.

Vincent Barrett

Vanwege zijn 25-jarig jubileum als lid van de COVS is Vincent gehuldigd. Mede door zijn vele activiteiten in het heden en verleden voor de KNVB is Vincent een graag geziene gast op de

trainingsavonden van de COVS Nijmegen. Namens de COVS Nijmegen e.o. sprak voorzitter Geo van Tintelen tot Vincent. Na de anekdotes en dankwoorden van Geo nam Henk de taak op zich om Vincent te huldigen met een speldje en bloemetje.John Bijmans Hij staat liever niet op de voorgrond, onze John Bijmans. In de afgelopen tientallen jaren was John scheidsrechter (veld en zaal), lid van de scheidsrechterscommissie en is hij actief voor de KNVB als scheidsrechtersbegeleider (SB’er). Daarnaast biedt hij ondersteuning aan het bestuur van COVS Nijmegen e.o. De KNVB besloot vanwege zijn inzet op al deze terreinen tijdens de ALV John te onderscheiden met de gouden scheidsrechtersspeld. Ferry van Ark, scheidsrechterscoördinator regio Oost, sprak waarderende woorden tot John en reikte hem de speld uit.
Het bestuur van COVS Nijmegen e.o. wenst Henk, John en Vincent veel goeds en hoopt ze nog lang te mogen ontmoeten bij activiteiten van de vereniging.

Het bestuur van COVS Nijmegen e.o.


26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven