Mededelingen hoofdbestuur

Lees de laatste mededelingen van het hoofdbestuur over de COVS-toernooien, een webshop en nog veel meer.


Arbitragecongres

Op zaterdag 12 januari 2019 zal in het district Oost het volgende arbitragecongres worden gehouden. Dit zal plaatsvinden in Oldenzaal. Deze dag zal mede verzorgd worden door onze topscheidsrechter Björn Kuipers. Omdat hij ook veel aan de COVS te danken had, heeft hij gratis zijn medewerking aan deze dag toegezegd. Op deze dag zal ook weer de gouden scheidsrechtersfluit worden uitgereikt door de Commissaris van de Koning.

Toernooien 2019

NK Veldvoetbal: zaterdag 22 juni 2019 (Enschede)                                                                                             Met betrekking tot het veldvoetbaltoernooi is op deze jaarvergadering ook besloten om dit voortaan vast als 7 tegen 7 te houden.

Toernooien 2020 (en verder)

Over de organisatie van de toernooien vanaf 2020 is op de jaarvergadering het besluit genomen om af te stappen van het roulatieschema. Voornamelijk doordat jubilerende verenigingen graag een toernooi wilden organiseren is hier de afgelopen jaren al sterk van afgeweken. Vanaf 2020 kan dus iedere groep het aangeven als ze een toernooi willen organiseren. Op de jaarvergadering van 2019 zullen de organiserende verenigingen voor deze toernooien worden aangewezen.

Sponsoring en webshop

We zijn in een vergevorderd stadium met twee partijen om een nieuwe webshop met COVS-artikelen op te zetten. Hierop zullen ook door middel van een sponsorovereenkomst voor een aantrekkelijke prijzen scheidsrechterskleding en -toebehoren te koop zijn. Ook de aankoop van de vaantjes voor de pupil van de week zal dan via deze nieuwe webshop gaan verlopen. Omdat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten, vragen we jullie nog even geduld hiervoor.

Gebruik naam COVS

Op de jaarvergadering heeft de groep Leiden gevraagd om een onafhankelijk onderzoek te starten naar de herkenbaarheid van de naam COVS. Hoewel we herkennen dat de naam COVS niet bij iedereen een associatie met voetbalscheidsrechters teweeg brengt, zijn wij niet van mening dat we onze naam aan moeten passen. We zien dat veel groepen de naam COVS niet in hun verenigingsnaam hebben en gewoon herkenbaar zijn als scheidsrechtersvereniging. Tevens zal een nieuwe naam ook snel weer afgekort gaan worden, waarna hetzelfde probleem gaat ontstaan. Daarom gaan wij in onze (externe) communicatie nadrukkelijker de volledige naam van de COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters) vermelden. Ook zullen we de afkorting VCN (Verenigingsbestuur COVS Nederland) zo veel mogelijk proberen te beperken.

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven