Nieuwjaarsspeech

Onderstaand vindt u de Nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Geo van Tintelen.

Welkom Ereleden, Leden van verdienste, collega scheidsrechters, ass. scheidsrechter, rapporteurs, donateurs, belangstellende en natuurlijk niet te vergeten: de wederhelften op de nieuwjaarsreceptie 2019.


Voor diegene die ik nog niet persoonlijk hebben gesproken, de beste wensen voor jou en jullie naasten.

Laten we starten om een momentje stilte te nemen voor diegenen die ons ontvallen zijn dit jaar.


In het afgelopen jaar hebben we geprobeerd een aantal speerpunten vorm te geven.​

We hebben contacten gelegd met de COVS Arnhem, Doetinchem & Winterswijk. Dit met wisselende opbrengst, maar ik heb goed vertrouwen dat al het begin moeilijk is, maar we in 2019 sprongen gaan maken.


Verder zijn we goed vertegenwoordigd bij de organisatie van het scheidsrechter congres Oost, hierdoor hebben we onszelf goed op de kaart gezet bij de VCN. Het is de organisatie gelukt om dit congres te integreren in het 6detrainingskamp (komend weekend) van de COVS Nijmegen e.o. Het 5de trainingskamp begin vorig jaar was natuurlijk een davert succes, zoals allen voorafgaande jaren.

Na vorig jaar geen aansluiting te hebben gevonden bij de voetbalclubs in de omgeving hebben we afgelopen jaar aan tafel gezeten bij het FAN (Federatie Amateurvoetbal Nijmegen)en komen we binnenkort aan tafel bij OOMW (Overleg Orgaan Maas en Waal). We zitten in de fase waar vertrouwen gewonnen moet worden, maar ik verwacht hier in 2019 veel van. Dit is ook een punt waar het bestuur niet alleen voor staat, maar dit zou iets moeten zijn voor onze complete vereniging. Hier kom ik later nog even op terug.


Voor komend jaar wil ik, naast de lopende zaken 2 nieuwe speerpunten noemen;

Ik (het bestuur) wil graag met een aantal geïnteresseerden brainstormen over hoe verder te gaan met onze vereniging; willen we ons mengen in  het VCN, willen we sowieso actiever, willen we in het midden staan van het lokale amateurvoetbal of vinden we het wel goed zo…..binnenkort meer hierover…

Verder zou ik komend jaar een aantal werkgroepen oprichten, waardoor de ideeën meer draagvlak krijgen binnen onze vereniging. Elk werkgroep zal geleid worden door een bestuurslid en een aantal leden uit onze verenging. Een werkgroep zou kunnen zijn; 

Jubileum 2022

Technische commissie

Marketing en communicatie


In communicatie hebben we afgelopen december de traditionele nieuwsbrief (die Henk al die jaren gemaakt heeft, Henk BEDANKT hiervoor) vervangen voor een nieuwe website. Jonathan en zijn crew zijn hier een lange tijd mee bezig geweest en het resultaat mag er zijn… mocht je nog niet gekeken hebben, het is de moeite waard.


Ook hebben we het nieuwe seizoen 3 nieuwe trainers, Henk heeft begin 2018 aangegeven dat hij het goed vond als er anderen de trainingen zouden gaan leiden. Henk bedankt voor alle jaren training. Nieuwe trainers betekend nieuwe trainingen, er moest wel even gewend worden, maar als ik zo in de trainingsgroep rondkijk zijn veel mensen tevreden. Trainingen zijn uitdagend en het praten word in de loop van de training steeds minder (dit is sowieso al een prestatie bij scheidsrechters). Trainers “keep up the good work”. Oh ja de opkomst mag altijd beter…


Laten we toasten op het gezond, gelukkig, uitdagend en succesvol 2019. 

Geniet van een hapje en een drankje, maar als u met de auto bent; denk aan uw eigen verantwoording. Anita en Alex bedankt voor jullie hulp!
73 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven