Nieuwsbrief in nieuw jasje

Vanaf 2019 zal de nieuwsbrief standaard in een nieuw format worden uitgebracht. Hieronder volgen de stukken uit de laatste nieuwsbrief 'oude stijl'.


De laatste nieuwsbrief (oude stijl). Einde van een tijdperk.

Op 1 maart 2004 ben ik begonnen met het uitbrengen van een digitale nieuwsbrief. In het begin zijn we begonnen met het verzenden van zo’n 70 nieuwsbrieven via de mail en werden er nog altijd 40 papieren versies uitgebracht. Inmiddels is het digitale tijdperk zover dat we nog maar 3 papieren nieuwsbrieven verzenden. Ik heb het met veel plezier gedaan (had er ook de tijd voor) maar na bijna 15 jaar vind ik het welletjes en draag het graag over.

Wat nu?

Een enthousiaste groep van 4 jonge leden vormen met ingang van het komende jaar de redactie voor de nieuwe nieuwsbrief. Ook de website gaat helemaal op de schop en zij zorgen dat deze steeds up to date is. Om de site zoveel mogelijk te voorzien van actuele onderwerpen hebben we ook uw hulp nodig. Te denken valt o.a. aan vermelding van uw wedstrijden die bekend zijn; aanstellingen in de promotie/degradatie periode of een verslag van uw wedstrijd waarin iets bijzonders is gebeurd.

Alles wat u kwijt wilt kunt u doorgeven aan de redactie: redactie@covsnijmegen.nl die bestaat uit: Vincent Verbiesen, Jonathan van Dongen, Niels Goutier en Steve Janssen.

Zij stellen zich kort aan u voor.

Laat hen niet in de kou staan.

Henk Guelen

Aankondiging nieuwsbrief ‘nieuwe stijl’ 

Met ingang van het jaar 2019 steekt de COVS Nijmegen en omstreken haar nieuwsbrief in een volledig nieuw jasje. Na jarenlange inzet van Henk Guelen is de redactie van de Rechtspreker flink uitgebreid. De huidige werkgroep bestaat uit een viertal leden, te weten Jonathan van Dongen, Niels Goutier, Vincent Verbiesen en Steve Janssen. 

Om technische fouten bij de eerste officiële nieuwsbrief ‘nieuwe stijl’ te voorkomen, ontvang je de nieuwsbrief van december 2018 ook in het nieuwe design. Later zal de nieuwsbrief – die zo’n zes keer per seizoen zal gaan verschijnen – worden uitgebreid met diverse rubrieken, zoals interviews met COVS-leden, spelregelvragen en de allerlaatste nieuwtjes over het scheidsrechtersvak. 


Bij de ‘nieuwe’ Rechtspreker hoort ook een nieuwe website, die is opgezet door Jonathan en Vincent. Vanuit de digitale nieuwsbrief worden artikelen doorgelinkt naar deze site. Zo kunnen wij als redactie garanderen dat artikelen up-to-date zijn en bovendien biedt dit ons de mogelijkheid om jou als lezer ook tussentijds op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen onze vereniging. 

De redactie hoopt op een succesvolle vernieuwing van de ‘nieuwe’ Rechtspreker. Suggesties of tips zijn daarvoor altijd welkom. Je kunt ons eenvoudig bereiken via redactie@covsnijmegen.nl of door een van de redactieleden aan te spreken op een trainingsavond of COVS-activiteit. 

Vincent, Jonathan, Niels en Steve

77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven