Trainingskamp januari

Bijgewerkt op: 24 dec. 2019


Hallo allemaal, het is bijna al weer zover dat we een weekendje weg gaan. Dit jaar is de keuze gevallen voor een weekend in de Ardennen, in het plaatsje Malmedy. 

We hebben een accommodatie weten te boeken waar we met 22 personen terecht kunnen. Tot nu toe hebben er al 17 mensen zich opgegeven, dus er is nog plaats!  Mocht je graag  mee willen geef dit dan voor 1 december 2019 aan ons door. De kosten voor dit weekend zijn € 140,-  all-in.

Voor iedereen die meegaat geldt dat dit bedrag voor 1 december 2019 bijgeschreven moet zijn op de rekening van COVS Nijmegen eo.

Over de invulling van het programma zijn we nog druk doende, met name de zaterdag. Als de weergoden ons goed gezind zijn gaan we er vanuit dat er sneeuw ligt en zal het programma daar op aangepast worden.

Als er mensen zijn die graag mee willen maar het vervoer een probleem vinden, laat het ons dan weten dan kunnen we dat misschien oplossen.

Wil je meer informatie over de accommodatie kijk dan op:  https://www.ardennes-etape.nl/vakantiehuizen-ardennen/Malmedy/Chalet-106611-02/

Zijn er nog vragen dan horen wij het graag.

Groet Alex en Geo

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven